Nieuwe huisgenoten gezocht! (vóór 30 mei)

Wie zijn wij?

Huize Humus bestaat sinds 2011 en is een huis waarin God, relaties, gastvrijheid en duurzaamheid centraal staan. Ons huis is lekker ruim en heeft een grote groene binnenhof die we delen met buren. In ons huis wonen acht volwassenen en een baby. We geven elkaar veel ruimte zodat ieder z’n eigen ding kan doen, maar we zetten ook allemaal onze schouders eronder om samen onze idealen uit te leven. Zo stellen we ons huis open als crisisopvang voor mensen die tijdelijk geen plek hebben om te slapen. Ook redden we wekelijks eten dat anders wordt weggegooid om voedselverspilling tegen te gaan. Verder bedenken we leuke acties om een punt te maken van wat we belangrijk vinden. We zijn er voor de mensen om ons heen en er komen regelmatig mensen koffie drinken of mee eten.

Naast het “bewust leven” is er ook veel humor in huis en hebben we genoeg spontane momenten van bijvoorbeeld whisky drinken rond het kampvuur. Veel mensen in het huis houden van buiten zijn dus we trekken elk jaar wel een keer de bergen in. Je hoeft hier ook maar een mailtje te sturen en dan heb je zo een paar man bij elkaar voor een potje voetbal, volleybal, hardlopen, darten, bordspelletjes, etc.

We eten doordeweeks samen en hebben elke week (vaste prik!) een huisavond. We blijven daardoor goed op de hoogte van elkaars leven en duiken samen interessante onderwerpen in.

Wie zoeken wij?

In juli 2019 komen er twee kamers vrij! Gezien de huidige groepssamenstelling hebben we de voorkeur voor een man of stel. Wij zijn op zoek naar het volgende profiel:

Praktisch

Het huis is gebouwd als gemeenschappelijk huis. Je hebt een grote eigen kamer van ± 30 m². Je deelt een keuken, woonkamer, zolder, drie badkamers, drie wc’s en een fietsenschuur. De tramhalte naar Utrecht ligt op 5 minuten lopen. Er is genoeg parkeergelegenheid en er is een Albert Heijn direct om de hoek.

Procedure

Interesse? Stuur dan vóór 30 mei een brief naar info@huizehumus.nl waarin je vertelt wie je bent / wie jullie zijn en waarom het je / jullie leuk lijkt om in Huize Humus te komen wonen. Als je vragen hebt kan je bellen met Mirjam: 06 2167 6855.