Wie


Wie wonen daar nu eigenlijk?

laatste update: december 2019 (foto nog niet)

Elizabeth – Onze huisheilige. Deelt graag haar chocola uit, of Marokkaanse pannenkoeken. Altijd in voor een praatje. Mensenmens ;-).


Leonie – Verkocht onmiddellijk haar auto toen ze hier kwam wonen. Desondanks onze snelste Humuziaan want ze kan 45 km/u op haar fiets. Heeft in no time de achtertuin mooier gemaakt dan ‘ie ooit is geweest. Haar handige vriend Evert is met (of zonder) zijn gereedschapskist ook altijd welkom.


Laurens – Pianospeler en orgelaar op het hoogste niveau. Heeft een grootse passie voor klassieke muziek en al het denkbare wat hiermee samenhangt. Vandaar ook die werkelijk enorme boekenkast. Nachtbraker.

Anna – Onze eigen huisarts. Bomvol gezellige verhalen en Deense sagen. Maakt de heerlijkste recepten, bij tijd en wijlen bijgestaan door vriend Laurens.


Matthijs – Hoogopgeleide ingenieur die graag onder auto’s ligt. Wil altijd spelletjes doen en whisky drinken, liefst tegelijkertijd. Is bezeten van zijn lieve vriendin Sifra, die overigens ook niet vies is van een glaasje Scotch.


Jaron – Dolenthousiaste bijbelprediker. Probeert zichzelf dagelijks met rake woordspelingen te overtreffen. Wordt door zijn huisgenoten keihard uitgelachen als deze niet goed genoeg worden bevonden. 

Miriam – Zeer bevlogen onrechtbestrijder. Heeft een hond. Half opgegroeid in Oost-Duitsland en komt er nog steeds graag en regelmatig.


Joost Jan – Zwerft in zijn kanariegele koeriersbus met medicijnen, proefdieren of bevroren broodjes rond door half Europa. Speelt piano en schrijft graag. Droomt van een camper (maar gaat deze ook écht een keer kopen). 

Geerte Onze alleskunner en kluskoningin. Is gek op de geur van nieuwe verf en op haar naaimachine. Slaapt het liefst in de open lucht. Zonder tent dus. 

Janoah – Allesgrijper. Kruipt, fietst en loopt (nou ja, bijna) steeds sneller rond en wordt daarmee met de dag gevaarlijker. Blij ei.

Bewaren