Wie

Wie wonen daar nu eigenlijk?

laatste update: april 2020 (foto nog niet bijgewerkt)


Elizabeth – Onze huisheilige. Deelt graag haar chocola uit, of Marokkaanse pannenkoeken. Heeft de grootste en warmste sloffen van ons allemaal, maar slaapt dan ook op de koudste kamer. Altijd in voor een praatje.


Leonie – Verkocht onmiddellijk haar auto toen ze hier kwam wonen. Desondanks onze snelste Humuziaan want ze kan 45 km/u op haar fiets. Heeft in no time de achtertuin mooier gemaakt dan ‘ie ooit is geweest. Haar handige vriend Evert is met (of zonder) zijn gereedschapskist ook altijd welkom.


Laurens – Ontbijt het liefst met taart. Pianospeler en orgelaar op het hoogste niveau. Heeft een grootse passie vóór en verbluffende kennis ván klassieke muziek en al het denkbare wat hiermee samenhangt. Vandaar ook die werkelijk enorme boekenkast. Nachtbraker.

Anna – Onze eigen huisarts. Bomvol gezellige verhalen en Deense sagen. Maar ook de horrorverhalen uit het ziekenhuis mogen er zijn. Kookt de heerlijkste maaltijden, niet zelden samen met Laurens.


Matthijs – Hoogopgeleide ingenieur die graag onder auto’s ligt. Wil altijd spelletjes doen en whisky drinken, liefst tegelijkertijd. Is bezeten van zijn lieve vrouw Sifra.

Sifra — Krullenbol, knoper van wandkleden en de fanatiekste in bordspellen.


Jaron – Dolenthousiaste bijbelprediker. Probeert zichzelf dagelijks met rake woordspelingen te overtreffen. Wordt door zijn huisgenoten keihard uitgelachen als deze niet goed genoeg worden bevonden.

Miriam – Zeer bevlogen onrechtbestrijder. Half opgegroeid in Oost-Duitsland en komt er nog steeds graag en regelmatig. Bakt behoorlijk goede cakes.


Joram — Geoloog met stenenverzameling. Heeft een eigen sportschool op z’n kamer. Regelmatig met zijn lief te vinden.


Bewaren