Wie

Wie wonen daar nu eigenlijk?

laatste update: januari 2019

Elizabeth – Onze huisheilige. Deelt graag haar chocola uit, en andere lekkernijen. Altijd in voor een praatje.  


Peter – Klust als de beste, maar dan wel graag met gereedschap van z’n huisgenoot. Positivo.

Channah – Haar vader was een echte hippie; nu zijzelf stiekem ook. Het liefst wel elk weekend wandelen en kamperen met haar lief Peter. Bakt potten.

Elvira – Heerlijke, vrolijke en snel opgroeiende baby. Mag blij zijn met haar vader, die met zijn befaamde knooptechnieken de meest bijzondere babymobiles weet te verzinnen.


Laura – Supergrappig mens. Houdt niet van rode jassen. Maar wel van haar lieve, muzikale Eduard. 


Anton – Heeft een prikbord als agenda, wat wel overzichtelijk maar niet zo praktisch is. Heeft overigens zeker een agenda nodig voor het plannen van zijn vele bezigheden. Sportief, vrolijk en vol levenslust. 

Mirjam – De leukste dominee van Nederland. Is daarnaast nog veel meer dingen. Loopt hard. Houdt stiekem heel erg van vuurwerk.


HannesMeneertje torso. Heeft liefde voor iedereen. En nu eindelijk ook een goede cashflow. Inmiddels de langst wonende Humuziaan.


Joost Jan – Vind het soms een beetje moeilijk om te stoppen met reisverhalen vertellen. Toetsenist met hart en ziel. Woordenknutselaar.

Geerte Onze alleskunner. Is gek op de geur van nieuwe verf en op haar naaimachine. Slaapt het liefst in de open lucht. Zonder tent dus. 

Janoah – Ons nieuwste (mini)huisgenootje! En dat zomaar zonder te hospiteren. Welkom Janoah!

Bewaren